Smertefri behandling
20
page,page-id-20,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Behandling

Vi tænker på din sundhed


Vi har sagt farvel til skadelige behandlinger med brug af kviksølv og er trådt ind i fremtiden med de nyeste metoder indenfor plastfyldninger. At tænke på miljøet er vigtigt, derfor bruger klinikken kun miljøvenlige materialer til vores behandlinger.

Behandling med fokus på sundhed er noget der adskiller os fra mange andre tandlæger, kom forbi klinikken og lad os høre hvad dine krav til et perfekt tandlægebesøg er.

Slut med tandlægeskræk


Mange kender sikkert det lille sug i maven ved tanken om tandlægens bor. Sådan behøver det imidlertid ikke være. Vi er kendt for vores smertefri behandling af patienter med tandlægeskræk, og vi gør vores yderste for, at du skal få en positiv oplevelse. Vores personale er kyndig i brug af akupunktur. Vi spiller afslappende musik, og vi har taget kurser i psykologi med det ene mål at dæmpe kundernes tandlægeskræk.Genvejen til et flot smil


Du kan være nok så dygtig med tandbørsten, men med tiden vil dine tænder uvilkårligt blive mørkere. På vores klinik råder vi kunderne til at være kritiske overfor reklamernes løfter om “hvidere tænder”. Ganske vist kan man købe slibende og blegende præparater, f.eks. på internettet, men i værste fald kan man ende med et ødelagt tandsæt.

Et af vores specialer er kosmetisk tandpleje, og klinikken tilbyder en række sikre metoder til at skaffe det hvide smil tilbage. Vores behandlinger holder i flere år og er oftest fuldstændigt smertefrie.

Vi er uddannet på talrige kurser i USA, og klinikken tilbyder altid de nyeste og mest effektive metoder indenfor blegning af tænder.


De bedste rekonstruktioner


Slut med tandsæt med store, grimme fyldninger, slidte og ødelagte tænder – eller gebis. En af klinikkens kompetencer samt specialeområde er rekonstruktion af hele tandsæt. Dette giver os muligheden for at opfylde vores patienters ønske om et flot smil, uanset om det er to eller tyve år siden du sidst har været til tandlæge.

I samarbejde med Europas førende specialister indenfor implantatkirugi kan vi tilbyde dig at få erstattet dine grimme, slidte eller manglende tænder med flotte, fastsiddende kroner, broer eller implantater.

Ved hjælp af den nyeste teknologi fastgøres implantaterne i kæben – og man kan ikke se forskel på de “falske” og “rigtige” tænder. Denne behandling udføres, ligesom mange andre, ganske smertefrit.


Bare rolig …

Vi er specialister i tandlægeskræk!
Tænker du på at skifte tandlæge? – udfyld nedenunder, det er helt uforpligtende!

Dit navn

Din e-mail

Ønsket dag for eftersyn (dd/mm/år)

Øvrige oplysninger